ELŐKÉSZÜLETEK

Az állapotfelmérésre legyen szíves magával hozni minden orvosi papírját, diagnosztikus képalkotó eljárással készült leleteit (röntgen, MR, ultrahang vizsgálat, stb., amennyiben van rá lehetőség, cd formátumban), kényelmes ruhát a vizsgálathoz, saját törölközőt, illetve a vírushelyzetre való tekintettel orrot és szájat eltakaró maszkot! Utóbbi háromra a kezelések alkalmával is szükség lesz.
IDŐPONT EGYEZTETÉSE

Időpontot egyeztetni minden esetben azzal a gyógytornásszal szükséges, akinél a kezeléseket felveszi.
IDŐPONT LEMONDÁSA

Ha nem tud eljönni a megbeszélt időpontban, kérjük, legalább 3 órával előtte jelezze telefonon vagy sms-ben!
LE NEM MONDOTT IDŐPONT

Amennyiben ezt nem teszi meg, akkor az első alkalommal 2.000 Ft-os rendelkezésre állási díjat, a második alkalomtól a kezelés teljes díját felszámítjuk. Számítunk a Ön megjelenésére, és ha távollétét nem jelzi időben, akkor az időnk kihasználatlan marad.
Ha terapeutáink miatt marad el a torna, és ezt előre – legalább 1órával a megbeszélt időpont előtt – nem jelezzük Önnek, akkor a következő kezelésért nem kell fizetnie.
Tartsuk tiszteletben egymás idejét!
KÉSÉS

10 percnél rövidebb késés esetén a kezeléseket rövidebb időtartamban, a teljes ár megfizetése mellett tudjuk megtartani.
10 percnél hosszabb késés esetén a kezelést új, előre egyeztetett időpontban tartjuk meg, az elmaradó kezelés árát pedig felszámoljuk.
KEZELÉSEK

Kezeléseink minden esetben egyénileg történnek. Csoportos torna igénybevételére nincs lehetőség. Kísérő személy, amennyiben abba a terápiában résztvevő beleegyezik, bent lehet az állapotfelmérésen és/vagy kezeléseken.
BETEGSÉG

Kérjük, betegen ne jöjjön a kezelésre, mi sem tesszük! Amennyiben mégis betegen érkezik, akkor terapeutáink megkérhetik, hogy hagyja el a rendelőt, és a kezelésre egy másik időpontot egyeztessenek. Tiszteljük meg egymás egészségét!
ESZKÖZÖK

Amennyiben olyan eszköz beszerzését ajánljuk, amely elősegíti az Ön gyógyulását, akkor segítünk a megvásárlásában. A beszerzésig saját eszközeinket, indokolt esetben, kaució ellenében az Ön rendelkezésére bocsátjuk. A kaució díja az eszköz értékétől függ.
FIZETÉS, SZÁMLÁZÁS

Rendelőnkben készpénzzel és bankkártyával is fizethet. Egészségpénztári kártya elfogadását nem tudjuk biztosítani.
Minden vizsgálatról és kezelésről számlát írunk. Amennyiben van egészségpénztári számlája, és annak terhére szeretné a kezelést felvenni, annak megfelelő számla kiállítását is kérheti. Ehhez az egészségpénztára nevére, címére és az Ön tagsági számára van szükségünk.
HIGIÉNIA

A vírushelyzetre való tekintettel rendelőnket és az egyes kezelések során használt eszközöket minden páciens után fertőtlenítjük. Emellett pácienseink a váróteremben és a kezelőhelyiségben is kihelyezett kézfertőtlenítőket használhatnak. A helyiségek takarítását takarító szakszemélyzet végzi heti rendszerességgel. A vizsgálatok és kezelések alkalmával terapeutáink minden esetben orrot és szájat elrakaró maszkot viselnek. Kérjük, tegyen Ön is hasonlóan!
Az időpont lefoglalása egyúttal a házirend elfogadását is jelenti.
Szolgáltatóként a házirendet kiegészíthetjük és módosíthatjuk. (Amennyiben ezt megtesszük, mindenképpen a tudomására hozzuk.)

KÖSZÖNETTEL:
A BABICZ-GYÓGYTORNA CSAPATA

Babicz Tamás és Pajkó Márta)
ÉRVÉNYES: 2021. JANUÁR 6-TÓL VISSZAVONÁSIG.

Házirend letöltése