ELŐKÉSZÜLETEK

Az állapotfelmérésre legyen szíves magával hozni minden orvosi papírját és diagnosztikus képalkotó eljárással készült leletét (röntgen, MR, ultrahang vizsgálat, stb., amennyiben van rá lehetőség, cd formátumban), kényelmes ruhát a vizsgálathoz és egy nagyméretű törölközőt. Utóbbi kettőre a kezelések alkalmával is szükség lesz.
IDŐPONT EGYEZTETÉSE

Időpontot egyeztetni telefonon (a 70/432-33-99-es számon), e-mail-en (hello@babicz- gyogytorna.hu) vagy a Facebook oldalunkra (Babicz Gyógytorna) írt Messenger üzenet formájában tud.
IDŐPONT LEMONDÁSA

Ha nem tud eljönni a megbeszélt időpontban, kérjük, legalább 3 órával előtte jelezze telefonhívással vagy sms írásával!
LE NEM MONDOTT IDŐPONT

Amennyiben az előbb említettek szerint nem mondja le az időpontját, akkor az első alkalommal rendelkezésre állási díjként a kezelés árának 50%-át, a második alkalomtól a kezelés teljes díját felszámítjuk. Számítunk a Ön megjelenésére, és ha távollétét nem jelzi időben, akkor az időnk kihasználatlan marad.
Ha terapeutáink miatt marad el a torna, és ezt előre – legalább 1órával a megbeszélt időpont előtt – nem jelezzük Önnek, akkor a következő kezelésért nem kell fizetnie.
Tartsuk tiszteletben egymás idejét!
KÉSÉS

10 percnél rövidebb késés esetén a kezeléseket rövidebb időtartamban (az egyeztetett időpont végéig), a teljes ár megfizetése mellett tudjuk megtartani.
10 percnél hosszabb késés esetén a kezelést új, előre egyeztetett időpontban tartjuk meg, az elmaradó kezelés árát pedig felszámoljuk.
KEZELÉSEK

Kezeléseink minden esetben egyénileg történnek. Csoportos torna igénybevételére nincs lehetőség. Kísérő személy, amennyiben abba a terápiában résztvevő beleegyezik, bent lehet az állapotfelmérésen és/vagy kezeléseken.
BETEGSÉG

Kérjük, betegen ne jöjjön a kezelésre, mi sem tesszük! Amennyiben mégis betegen érkezik, akkor terapeutáink megkérhetik, hogy hagyja el a rendelőt, és a kezelésre egy másik időpontot egyeztessenek. Tiszteljük meg egymás egészségét!
HIGIÉNIA

A kezelések során használt eszközöket minden páciens után fertőtlenítjük. Emellett pácienseink a váróteremben és a kezelőhelyiségben is kihelyezett kézfertőtlenítőket használhatnak.
A helyiségek takarítását takarító szakszemélyzet végzi heti rendszerességgel.
ESZKÖZÖK

Amennyiben olyan eszköz beszerzését ajánljuk, amely elősegíti az Ön gyógyulását, akkor segítünk a megvásárlásában. A beszerzésig saját eszközeinket, indokolt esetben, kaució ellenében az Ön rendelkezésére bocsátjuk. A kaució díja az eszköz értékétől függ.
FIZETÉS, SZÁMLÁZÁS

Rendelőnkben készpénzzel és bankkártyával is fizethet. Egészségpénztári kártya elfogadását nem tudjuk biztosítani.
Minden vizsgálatról és kezelésről számlát írunk. Az új KATA-törvény miatt egészségpénztár nevére és címére nem állítunk ki számlát.
OKTATÁS

Rendelőnk a szegedi gyógytornász hallgatók hivatalos gyakorlati helyeként működik. Emiatt előfordulhat, hogy az állapotfelmérésen vagy kezelésen az Ön előzetes szóbeli beleegyezésével a terapeuta mellett hallgatók is részt vesznek. A szóbeli beleegyező nyilatkozatát bármikor visszavonhatja.
Az időpont lefoglalása egyúttal a házirend elfogadását is jelenti.
Szolgáltatóként a házirendet kiegészíthetjük és módosíthatjuk. (Amennyiben ezt megtesszük, mindenképpen a tudomására hozzuk.)

KÖSZÖNETTEL:
A BABICZ-GYÓGYTORNA CSAPATA

(Babicz Tamás, Szlifka Mónika, Végh Bianka, Törő Kata)
ÉRVÉNYES: 2022. SZEPTEMBER 1-TŐL VISSZAVONÁSIG.

Házirend letöltése