Orsi

Beták Orsolya vagyok gyógytornász-fizioterapeuta.

Az egészségügy már kiskorom óta vonzott, így nem volt kérdés, hogy ezen a területen fogok elhelyezkedni. Tanuló és hallgató éveim alatt többször is lehetőséget kaptam a gyermekekkel való munkára, amelyet rendkívül élveztem.

Gyógytornászként is a gyermekek fejlesztésében, terápiájában találtam meg a kiteljesedést, amely igaz folyamatos kihívásokkal állít szembe mind szakmailag, emberileg és kreativitás szempontjából is, de ezek mellett óriási motivációt és sikerélményeket is biztosít.

2020-ban szereztem Gyógytornász-fizioterapeuta diplomámat a Szegedi Tudományegyetemen, majd két évig a Gemma Központ rehabilitációs csapatának voltam a tagja, ahol lehetőségem volt belelátni a gyógypedagógusok és logopédusok munkájába, valamint tanulni egymástól és együtt tenni azért, hogy a gyermekeknek a lehető legjobb kezelést nyújtsuk.

Széles spektrumú pácienskörrel volt dolgom, a lábstatikai problémákon (pl. lúdtalp), szenzoros és percepciós problémákon keresztül az értelmileg akadályozott gyermekeknek nyújtott komplex kezelésekig. A munka mellett 2022-ben szereztem Okleveles fizioteraputa mesterdiplomámat, majd először óraadóként, 2022 szeptemberétől pedig főállású szakmai tanárként csatlakoztam be a Szegedi Tudományegyetem Fizioterápiás Tanszékének oktató csapatába.

Hiszem, hogy a gyógytorna, a közös munka lehet élmény is. Keressenek bizalommal!