Andrea

Kovács Andrea vagyok, gyógytornász-fizioterapeuta, gyógymasszőr, személyi edző, dúla és nem utolsó sorban 2 csodás kisfiú anyukája.

Hiszem, hogy mozgásszervi problémát elsősorban mozgással lehet meggyógyítani! Én abban tudok segíteni, hogy megmutassam mikor milyen mozgásra van szükség a fájdalom csökkentése, a funkció és az életminőség visszanyerése érdekében. A munkám során a hollisztikus szemléletet és a sokoldalúságot tartom fontosnak, hiszen nincs két egyforma probléma. Ezért az elmúlt évek során számtalan terápiát és eszköz használatát ismertem meg, hogy hatékonyabban támogathassam a hozzám érkezők gyógyulását. FDM terápia, McKenzie terápia, szegmentális stabilizációs tréning, APPI pilates, flossing, köpöly, kinesio tape, hogy egy párat említsek.

A Fitmummy posztnatális tréninggel, intimtornával, hegkezeléssel, kismama tornával, kismama masszázzsal igyekszem segíteni az édesanyáknak, hogy minél panaszmentesebb és kiegyensúlyozottabb legyen a várandósság és kisbabás lét a számukra. A dúlaság pedig az igazi kapocs köztem és az édesanya között!

A különböző mozgásszervi problémák esetén derék, hát, nyakfájdalom, porckorongsérv, térd fájdalom, befagyott váll, ínhüvelygyulladás, kéztőalagút szindróma stb. és emellett különböző sportsérülések rehabilitációjára várom még a hozzám érkezőket. Közvetlenül a sérülést követően egészen a sportba való visszatérésig igyekszem támogatni a sportolót. Különösen közel áll hozzám a futósérülések rehabilitációja, hiszen én magam is lelkes futó voltam, még a gyermekeim megszületése előtt. Mostanában már csak utánuk futok. :)